Om os

Vi er et ungt firma, som har hovedkontor i hjertet af København. Vores team består af ekstrem engagerede medarbejdere, hvor alle yder deres ypperste. Vi elsker det vi laver, og vi ser dette som en start på noget meget størrer.

Teamet består af multikulturelle mennesker med forskellige baggrunde. Det er dette specielle mix, som vi håber vil skabe et godt mødested for vores besøgende.

Vi er et meget åbent team hvor der er højt til loftet, og hvor ideer bliver hørt, uanset hvor crazy de nogle ganger kan lyde… For sådan er det, når man brænder for noget! :)

 

 


Vores mål

Hvor tit møder vi fordomsfri accept af andres forskellighed?

Vores mål er at skabe et mødested som er fordomsfrit, uanset ens seksualitet! Vi lever i et multikulturelt samfund, hvor netop forskellighed er den bærende faktore. Men desværre er den seksuelle forskellighed dog stadig ikke lige accepteret over alt i Danmark eller i verden. Af denne grund ønsker vi, at skabe et frirum hvor man bare kan være sig selv, uden at skulle bekymre sig om andres fordomme.

Vores filosofi

Vi glemmer tit, at vi alle er lige og ens i denne verden. Ja nogle er måske født mere økonomisk heldige end andre. Men kærlighed og accept af andre og derved mennesket, vil altid være gratis. Og det er den største værdi, man kan give og få.

 

 

PROFIL LOG IND OPRET NY PROFIL

 
×
OPRET PROFIL HAR ALLEREDE EN PROFIL

 
×
GLEMT DINE DETALJER?
×

Gå op