Medlemsoversigt


ændreMedlems Niveau

Du har valgt iPride medlemsskabet.

iPride er til dig der gerne vil ind og se vores LGBTIQ mødested. Du har fuld adgang til alle funktioner, og vi håber du kommer til at nyde vores fælles mødested.

Pris for medlemskab er DKK 0.00.

Har du en rabatkode? Klik her for at indsætte din rabatkode.

Please Login or Register a new account in order to continue

LOG IND OPRET
Betalingsbetingelser

Betalingsbetingelser for køb hos iPride.dk

Betingelser for løbende abonnementer

Du køber ydelsen af Nordic Heaven (CVR Nr.: 35129073), Hovmestervej 27 1tv, 2400 Kbh nv. Til ordrebeløbet lægges et betalingsgebyr til Stripe.com.

Vi anvender sikker SSL betaling via Comodo SSL:

SSL Certificate
SSL Certificate

Accept af abonnementsbetingelser:

Ved din tilmelding accepterer du, at iPride.dk må trække det aftalte beløb periodevis i overensstemmelse med det valgte produkt. Når du køber abonnement på en profil fornyer vi det automatisk indtil du melder dig fra her i betalingscentret. Du er med dette abonnement fri for nogensinde at løbe tør for abonnement.

Opsigelse af medlemskab og bindingsperiode:

Du kan til enhver tid opsige dit løbende abonnement, dog vil du blive opkrævet betaling jf. det valgte produkt indtil en evt. bindingsperiode er udløbet. Opsigelsen af abonnementet påvirker ikke den profiltid der allerede er aktiveret på din profil.

Kortindehavers ansvars- og hæftelsesforhold:

Indmeldelsen er bindende fra det øjeblik, der første gang logges ind på profilen. Kortholder er forpligtet til at betale det fulde beløb i en evt. bindingsperiode jf. det valgte produkt.

Procedure for abonnementshævning:

Løbende abonnementer bliver fornyet ca. 4 timer før din profiltid udløber. Det sker for at kunne garantere at du ikke løber tør for profiltid. Vi lægger naturligvis den overskydende profiltid oveni fornyelsesperioden.

Fortrydelsesret:

Til dit abonnementskøb er knyttet den lovbestemte fortrydelsesret på 14 dage. Du tager dit abonnement/din serviceydelse i brug i samme øjeblik du gennemfører købet. Ønsker du at udnytte fortrydelsesretten, skal du kontakte kundeservice for at informere om, at du har fortrudt dit køb. Da du har indgået en aftale om et abonnement, er der kun fortrydelsesret ved aftalens indgåelse og ikke i forbindelse med den løbende betaling. Profiler, der ikke er taget i brug, refunderes forholdsmæssigt til den resterende købte profiltid. Profiler, der er taget i brug, refunderes halvt i forhold til resterende købt profiltid for at kompensere for afholdte omkostninger.

Procedure for fornyelse og sletning af kortnummer:

Bliver dit kort lukket, fordi du har fået et nyt eller af anden årsag, vil din betaling ikke kunne gennemføres og dit abonnement vil blive deaktiveret, indtil betalingen kan gennemføres.

Betalingsmuligheder
Betal med dansk MasterCard og VISA betalingskort.

PROFIL LOG IND OPRET NY PROFIL

 
×
OPRET PROFIL HAR ALLEREDE EN PROFIL

 
×
GLEMT DINE DETALJER?
×

Gå op